KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΕΛΛΑΔΑ

Τα τερτίπια του καιρού: βροχές, κρύο και πάλι πιθανή χιονόπτωση στην Πάρνηθα

20/01/2017 08:37
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ASDA arthroASDA arthro

Χειμώνας είναι και οι εναλλαγές καιρικών συνθηκών, με κρύο ή βροχές ακόμα και χιονοπτώσεις είναι σύνηθες φαινόμενο. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του meteoacharnes.gr μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα, ο καιρός θα κυλήσει με ήπιες συνθήκες.

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Από το βράδυ της Δευτέρας όμως, περιμένουμε σημαντική αλλαγή. Οι άνεμοι θα γυρίσουν για σύντομο χρονικό διάστημα σε Νοτιοδυτικούς, και μάλιστα ενισχυμένους και την Τρίτη 24 Ιανουαρίου, θα έχουμε ιδιαίτερα ισχυρές βροχοπτώσεις. Το απόγευμα της Τρίτης, οι άνεμοι θα κοπάσουν απότομα και θα γυρίσου σε Βόρειους.

GIACHALI MARIA
ALMA FRONTISTIRIA
GRAMMATAKIA KENTRO MELETIS
HLEKTROFOTISTIKH

Η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι σημαντική, μέχρι τις 27 Ιανουαρίου, και υπάρχει σημαντική πιθανότητα ασθενούς χιονόπτωσης, στις 26 Ιανουαρίου και πάλι στην Πάρνηθα, από τα 1200 μέτρα και πάνω.

Ελάχιστη θερμοκρασία σήμερα 5,5 °C και ώρα: 07:57.
Θερμοκρασία τώρα 7.9° και οι άνεμοι ΒΑ.

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
ARIS BANNERARIS BANNER
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Μένη Πιρπινιά
Συντάκτης
Μένη Πιρπινιά

Η Μένη Πιρπινιά έχει 36 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.