KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

Έργα οδοποιίας σε διάφορους δρόμους των Αχαρνών. Υπεγράφη η σχετική σύμβαση

21/10/2021 09:28
Ανανεώθηκε 22/10/2021 08:47
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Ένα, ακόμη, σημαντικό βήμα προς τη βελτίωση των δρόμων των Αχαρνών έγινε με την υπογραφή της σύμβασης για τη συντήρηση οδών του Δήμου, μεταξύ του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού και του αναδόχου εργολάβου. Το έργο θα υλοποιηθεί από ιδίους πόρους του δήμου, ύψους 530 χιλάδων ευρώ, σε πολλούς και διαφορετικούς δρόμους της πόλης.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Μέσα από αυτό το έργο θα γίνουν επιμέρους συντηρήσεις σημείων, όπου το οδόστρωμα είναι σε κακή κατάσταση και χρήζει άμεσης αποκατάστασης, σε πολλούς και διαφορετικούς δρόμους, ώστε να υπάρχει άνετη διέλευση των οχημάτων.Πρόκειται, δε, για το πρώτο από μια σειρά έργων που έχουν δρομολογηθεί τα οποία αναμένεται ν΄αλλάξουν την εικόνα του οδικού δικτύου της πόλης.

Παράλληλα, δημοσιεύτηκε η  διακήρυξη για την  επιλογή αναδόχου του έργου: «Κατασκευή δρόμων στις ΠΕ Αγ. Παρασκευής, Πανοράματος και Μπόσκιζας» , το οποίο αφορά στην ανακατασκευή και ασφαλτόστρωση τμήματος του οδικού δικτύου με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, συνολικού προϋπολογισμού 3.1 εκ. ευρώ.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: