HOT STORY
Αιματηρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές Ρομά στο Πανόραμα Άνω Λιοσίων – Τραυματίστηκε νεαρός κάτοικος της συνοικίας
02/01/2024 21:59
Ανανεώθηκε 02/01/2024 22:19
1 '
Αιματηρό επεισόδιο, κατά το οποίο τραυματίστηκε στο κεφάλι κάτοικος στο Πανόραμα Άνω Λιοσίων, σημειώθηκε αργά, απόψε Τρίτη, με πρωταγωνιστές Ρομά.
Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, κάτοικοι της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν σε παρέα τσιγγάνων που διασκέδαζε από νωρίς το μεσημέρι με δυνατή μουσική, ενώ κατά διαστήματα επιδίδονταν και σε άσκοπους πυροβολισμούς και τους ζήτησαν να χαμηλώσουν τη μουσική.
Οι Ρομά, όχι μόνο δεν υπάκουσαν, αλλά επιτέθηκαν αρχικά φραστικά και στη συνέχεια με πέτρες και ξύλα εναντίον τους, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν στο κεφάλι ένα νεαρό άτομο.
Δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης του Χρήστου Παππού ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία έφθασε στο σημείο με περιπολικά και άνδρες της ΟΠΚΕ και προχώρησαν σε προσαγωγές και συλλήψεις των Ρομά.