KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Δήμος Πετρούπολης: Αλλάζουν οι ώρες των δωρεάν rapid tests

30/01/2024 18:02
Ανανεώθηκε 31/01/2024 08:28
1 '
Δήμος Πετρούπολης: Αλλάζουν οι ώρες των δωρεάν rapid tests
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Αλλάζουν οι ώρες διεξαγωγής, κάθε Πέμπτη, των δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) για Covid-19 που γίνονται στον Δήμο Πετρούπολης. Εφεξής, θα πραγματοποιούνται από τις 14:00 ως τις 20:00.

Κάθε Δευτέρα οι έλεγχοι θα γίνονται, όπως έχει οριστεί, από τις 9:15 έως τις 14:45. Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) στον Δήμο Πετρούπολης, οι έλεγχοι θα διεξάγονται ως το τέλος Μαρτίου.

Οι Κινητές Ομάδες Υγείας (Κ.Ο.Μ.Υ.) του Ε.Ο.Δ.Υ. θα βρίσκονται τις καθορισμένες μέρες (Δευτέρα και Πέμπτη) -όπως γινόταν μέχρι σήμερα- στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης (Εθνικής Αντιστάσεως 61), για να κάνουν δωρεάν rapid test.

Σε έλεγχο, εκτός από τους ενήλικες, μπορούν να υποβληθούν και παιδιά όλων των ηλικιών. Να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα χορήγησης βεβαίωσης αποτελέσματος για τους πολίτες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν στον χώρο τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, καθώς επίσης:

• Να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής τους (Α.Μ.Κ.Α.)

• Να έχουν απαραίτητα μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: